Er du autoforhandler? Lav en aftale med os

Særlige rabatter til de erhvervsdrivende

Hos Autolåsesmed-Marschall kan du som bilforhandler/autoforhandler lave en særlig aftale med os, hvis du vælger at bruge os som din foretrukne autolåsesmed.

Det kan eksempelvis være en god ide for en bilforhandler eller autoforhandler at alliere sig med os.

I flere tilfælde får en bilforhandler brugte biler ind, hvor der kun er en enkelt bilnøgle tilbage i nøglebundet eller hvor de eksisterende bilnøgler er slidte eller defekte. Det kan have betydning for, at bilforhandleren eller autoforhandleren ikke kan videresælge bilen, da det er de færreste kunder, der vil købe en ny, brugt bil, hvor bilnøglerne er nedslidte eller hvor fjernbetjeningen er defekt. En autoforhandler eller en bilforhandler kan derved spare mange penge på, at lave en særlig aftale med Autolåsesmed-Marschall i forbindelse med reparation af forskelligt tilbehør til bilen.

Det er noget specielt, at få stukket nøglerne i hånden

Når en kunde har udset sig og efterfølgende inspiceret den bil, som han eller hun føler sig særligt tiltrukket af, kan det være noget helt specielt at få bilnøglerne i hånden. Og netop den følelse kan falde helt til jorden, hvis man som kunde, får en gammel, slidt eller halvdefekt bilnøgle stukket i hånden. Det kan ligefrem få betydning for at kunden fravælger bilen, fordi han eller hun sammenligner de slidte bilnøgler med bilen. Derfor har det stor betydning for dig som bilforhandler/autoforhandler, at de bilnøgler der kommer sammen med den nye, brugte bil, du står overfor at skulle sælge, spiller 100%. Det giver nemlig det bedste indtryk, som forhåbentligt fører til dit næste salg som bilforhandler.

Små penge kan hjælpe til salg

Et lille eksempel: To nye nøgler med fjernbetjening koster ca. 2000,- hos os. Penge som du som bilforhandler/autoforhandler hurtigt vil kunne tjene ind næste gange, du står overfor at skulle sælge din nye, brugte bil. Ingen har jo lyst til at købe en bil, som kommer med defekte eller slidte bilnøgler – ligesom det er næsten umuligt at sælge en bil, hvor dækkene på hjulene er helt slidt ned.

Afhængigt af hvilken type af bil eller årgang kan det som autoforhandler/bilforhandler være en rigtig god ide at lave en aftale med os om, at vi får lavet bilnøgler med fjernbetjening og startspærre til de biler, som I har til salg. Med en aftale hos os koster det ca. fra 700,- og opefter. Og vi kan lave bilnøgler med både fjernbetjening og startspærre med det samme. På et traditionelt varemærkeværksted vil det derimod koste op i mod 1500,- og med en leveringstid, der er en del længere end hos os.

Nye bilnøgler på vores værksted eller på jeres?

Autolåsesmed-Marschall yder denne særlige service.

Er i en bilforhandler eller en autoforhandler, som skal have lavet en eller flere bilnøgler til jeres forskellige biler, kommer vi med glæde ud og ordner det hos Jer mod et mindre gebyr.

Som autoforhandler er der mange opgaver på bilen, der skal laves førend bilen er klar til at blive solgt – bilen skal klargøres, serviceres, eftersynes og der skal laves forskellige papirer. Derfor kan man som autoforhandler eller bilforhandler hurtigt overse detaljerne – som ofte har stor betydning for salget – bl.a. at få lavet et sæt nye bilnøgler til bilen.

Ring til os hos Autolåsesmed-Marschall, så kommer vi ud og laver nye bilnøgler på stedet. Hvis I vil spare gebyret, er i også altid velkommen til at komme forbi os. Så laver vi bilnøglerne på vores værksted.

Bilnøgler 24 timer i døgnet – 365 dage om året

Vi laver bilnøgler alle ugens dage alle dage på året på alle tidspunkter på dagen.

Om det er på vores værksted eller på jeres adresse, så er alt muligt.

Skal vi ringe dig op?