Ny bilnøgle eller en ekstra reservenøgle til din Audi

Hos Autolåsesmed-Marschall er vi specialister i at lave bilnøgler eller reservenøgler til den populære bil Audi. I stedet for at gå til et traditionelt Audi værksted, når du skal have lavet en ny nøgle til din Audi, kan du trygt bruge os. Vi har det helt rigtige værktøj og de samme maskiner, som de bruger på de traditionelle Audi-værksteder, til at skære og kode din næste bilnøgle til din Audi. Til gengæld kan du spare både penge og tid, hvis du benytter os til at lave din næste Audi nøgle. Og vi garanterer, at din Audi bilnøgle er lige så original og har samme funktionalitet som hos Audi-værkstederne.

En god ide med en reservenøgle til din Audi

Vi anbefaler altid vores kunder og ALLE bilejere generelt at være i besiddelse af en reservenøgle. Det kan nemlig koste flere penge, end man tror, at få lavet en ny bilnøgle til sin Audi, hvis man har været så uheldig at have mistet den sidste. Faktisk kan det nemt komme til at koste et sted mellem 5.000 – 10.000 kroner at få lavet en ny bilnøgle, hvis der ikke eksisterer en gammel, som autolåsesmedene kan lave en kopi af. Har du kun en enkelt bilnøgle tilbage eller ønsker du at have en tredje reservenøgle liggende derhjemme, kan du blot ringe på 6013 5050, så kan vi hurtigt skære en ny bilnøgle til din Audi.

Forskellige typer af bilnøgler til din Audi

Vi har specialiseret os i forskellige typer af bilnøgler til en Audi. Derfor kan du vælge, hvordan du gerne vil have din bilnøgle til din Audi til at være. Vi kan bl.a. lave bilnøgler til din Audi, der kommer med både startspærre og fjernbetjening. Desuden er der mulighed for at få, det der kaldes klapfunktion, hvor selve nøglesværdet” bliver beskyttet i et nøglehus. Det betyder, at din nye reservenøgle til din Audi kan holde længere, fordi den bliver beskyttet for slitage og vrid.

Hvis du er ejer af en Audi og har brug for en ny bilnøgle eller en ekstra reservenøgle, vil vi anbefale at ringe til os på 6013 5050. Så sørger vi for, at du får en ny, kvalitetssikret bilnøgle til din Audi både billigt og hurtigt.

Skal vi ringe dig op?