Vi laver en ny bilnøgle til din Skoda med det samme

Ejer du en Skoda? Autolåsesmed-Marschall er din nøglepartner, når du har brug for at få lavet en ny nøgle eller en reservenøgle til din Skoda.

Vi har gjort os til eksperter i bilnøgler til Skoda

Hvad enten du har mistet den sidste nøgle til din Skoda eller du eventuelt blot har fået én enkelt bilnøgle med til din Skoda, da du købte den som ny, brugt bil hos din autoforhandler, kan vi fikse en nøgle for dig.

Som ejer af en Skoda er du i sikre hænder, når du kommer forbi os og får lavet en ny bilnøgle eller en ekstra reservenøgle til din Skoda. Vi kender nemlig bilen Skoda ind og ud og vi er af den grund eksperter i at skære og programmere en Skoda nøgle. Samtidig gør vi en dyd ud af at holde også opdateret med, hvad der sker indenfor autobranchen – specielt på mærket Skoda. Derfor kan vi tilbyde vores Skoda kunder både de gamle, traditionelle bilnøgler eller en helt ny bilnøgle med og uden fjernbetjening eller startspærre. Vi har alle de fornødne maskiner og computere til at klare alle opgaver inden for alle typer af bilnøgler til din Skoda.

Se mere under typer af bilnøgler her.

Vi er billigere og mere effektive end de traditionelle Skoda-værksteder

Det kan betale sig at bruge os, hvis du skal have lavet en ny nøgle til din Skoda. Vi er både langt billigere og langt hurtigere til at lave nye Skoda bilnøgler end et traditionelt Skoda-værksted. Og som nogle af de eneste uautoriserede værksteder i landet, kan vi også lave nye bilnøgler uden, at vi har en eksisterende Skoda bilnøgle at gå ud fra. Her skal du dog være opmærksom på, at denne service er noget dyrere end at få lavet en kopi af en eksisterende, bl.a. fordi teknikken er langt mere kompleks. Alligevel er vi igen langt billigere end de traditionelle Skoda-værksteder og kvaliteten er selvfølgelig 100 % i orden.

Et godt råd fra os til dig

Vi vil til enhver tid ALTID råde ALLE bilejere – uanset om de ejer en Skoda eller en anden bil – at have en ekstra reservenøgle. Hvis du derfor kun har en bilnøgle tilbage i bundtet, så skynd dig at få lavet en aftale hos os om at få lavet en ekstra reservenøgle. Det kan spare dig både for penge og unødig irritation.

Skal vi ringe dig op?