Bilnøgler & reservenøgler til Volkswagen VW

VW står for Volkswagen, som er en af de meste solgte og populære biler i verden. Hos Autolåsesmed-Marschall er vi specialister i netop bilnøgler og reservenøgler til VW.

Vi fremstiller bilnøgler til VW – om det er med eller uden fjernbetjeninger. Du kan altid være sikker på, at din nye bilnøgle eller reservenøgle til din VW bliver skåret efter stor præcision, så den passer perfekt. Og er der behov for en transponder (chip) i den VW nøgle, er det ikke et problem – den fixer vi.

Så har du behov for en ny bilnøgle til din VW, kan du være sikker på, at du får en bilnøgle i original kvalitet, som er helt på samme niveau som de originale VW nøgler. Derudover er vores priser på bilnøgler til din Volkswagen med garanti langt billigere end de priser, som de dyre Volkswagen-værksteder tilbyder.

Mistet den sidste nøgle?

Har du været så uheldig at have mistet den sidste bilnøgle til din Volkswagen? Så frygt ej – vi kan stadig hjælpe dig. Der er flere måde at gøre det på. Få fragtet bilen på et fejeblad ud til os på værkstedet eller bed os om at gøre det hele. Vi henter bilen eller laver en ny VW nøgle på stedet

Reservenøgle til VW med og uden fjernbetjening

Det kan ikke nævnes nok gange. Har du kun en VW nøgle, så bestil tid til at få lavet en reservenøgle. Det er nemlig en meget bekostelig affære at miste alle bilnøglerne. Det koster et sted mellem 5.000 til 10.000,- alt efter bilmærke, årgang, tidspunkt og arbejdsgangen

Er din VW bilnøgle blevet træt eller ødelagt? Så bestil en ny og lækker nøgle med startspærre og fjernbetjening. Vil tilbyder også VW reservenøgler uden fjernbetjening, hvis udgiften skal holdes nede.

Ring til os og bestil tid!

Skal vi ringe dig op?