Mistet din bilnøgle eller smidt den sidste bilnøgle væk?

Har du mistet eller smidt din sidste bilnøgle væk? Fortvivl ej. Hos Autolåsesmed-Marschall kan vi altid hjælpe dig med at få slettet dine tabte bilnøgler og eller blot hjælpe dig med at få tilføjet en ny afhængigt af om dine tabte bilnøgler er blevet væk sammen med øvrige identifikationsdokumenter eller ej.

Tabte bilnøgler?

Har du mistet din bilnøgle uden nogen former for kendetegn herunder sygesikringsbevis, navn eller nummerplade nr., så er der meget lille sandsynlighed for, at din bil vil blive fundet og i værste tilfælde stjålet, også selvom de tabte bilnøgler havner i hænderne af den forkerte.

Autolåsesmed-Marschall vil i den situation råde dig til at kontakte os og få lavet en ny bilnøgle, så du også i fremtiden altid har to bilnøgler. Vi kan lave bilnøgler med og uden startspærre eller med fjernbetjening.

Har du har smidt din bilnøgle væk sammen med kendetegnende identifikation, bør du straks ringe til vores Autolåsesmed-Marschall, så vi kan få lavet en aftale omgående. Autolåsesmeden vil i den situation sørge for at få slettet den gamle bilnøgle således at en eventuel tyv ikke kan komme af sted med bilen.

Hvis du har mistet din bilnøgle på et ubelejligt tidspunkt, hvor du af den ene eller anden årsag ikke har mulighed for at få slettet din bilnøgle omgående, vil vi anbefale, at du ikke stiller bilen i nærheden af adressen. Vi har desværre ofte set, at en biltyv kommer forbi adressen eller går rundt i nærheden for at lede efter bilen, hvis tyven har fundet nogle tabte bilnøgler.

Stjålet bilnøgler?

Har du fået stjålet din bilnøgle men endnu ikke din bil, bør du følge samme procedure som i ovenstående tilfælde, hvor bilejeren har mistet sin bilnøgle sammen med identifikationsbeviser. Du bør med det samme kontakte os på tlf: 6013 5050 og så vil vi straks sørge for at få slettet den stjålne bilnøgle og få skåret og kodet en ny bilnøgle til bilen.

Vi er en autolåsesmed med døgnvagt, så selvom du får stjålet eller har mistet din bilnøgle uden for normal arbejdstid, står vi til rådighed 24/7. Det er en service ikke mange autolåsemede kan tilbyde deres kunder.

Mistet den sidste bilnøgle og bilen er låst?

Har du mistet den sidste bilnøgle og tænker, ”hvad søren gør man så”?

Ring til Autolåsesmed-Marschall. Vi kan lave en ny bilnøgle, også selvom du ikke har den eksisterende bilnøgle mere. Hvis bilen samtidig er låst, så sørger vi for at få bilen lukket op igen. I sådanne tilfælde er det nemmeste og billigste, hvis vi får bilen ud på vores værksted. Så har du et Falck abonnement, kan det spare sig at få bilen bugseret ud til os. Har du ikke et abonnement hos Falck eller en lignende udbyder og ingen muligheder for at få kørt bilen ud til os, så kommer vi hurtigst muligt ud og henter din bil på firmaets fejeblad.

Hurtigere og billigere end autoværkstederne

Uanset hvor og hvordan din bilnøgle er blevet væk, så er vi altid hurtigere end de traditionelle autoværksteder. Hvor de traditionelle værksteder typisk skal bruge 3-7 arbejdsdage til at få bestilt og lavet en ny bilnøgle, kan vi gøre det på under den halve tid.

Derudover er Autolåsesmed-Marschall både billigere, mere servicebevidste og fleksible på alle punker. Døgnservice hos autoværkstederne? Glem det. Det eksisterer ikke.

Hos os kan du derimod ringe døgnet rundt på tlf.: 6013 5050.

Skal vi ringe dig op?