En guide til forskellige nøgletyper til din bil

Der findes mange forskellige nøgletyper med hver deres unikke funktioner. Vi vil her kort komme lidt rundt om de forskellige typer af nøgler, som vi laver, for at give dig et indblik i hvilken type af bilnøgler, der passer bedst til dine behov

Men meget kort fortalt er der stort set ikke en opgave, som vi ikke kan løse for dig. Sidder du med en række spørgsmål, så tøv ikke med at give os et kald. Vi sidder klar på telefonerne – døgnet rundt.

Nøgletyper med startspærre

I bilnøgler med startspærre sidder der en lille transponder chip i nøglen. Hos os koder vi alle typer bilnøgler med startspærre.

Nøgletyper uden startspærre

Bilnøgler uden startspærre benyttes ofte til ældre bil årgange. Vi laver alle typer af bilnøgler uden startspærre.

Nøgletyper med fjernbetjening

I bilnøgler med fjernbetjening sidder der typisk knapper i selve nøglehovedet. Har du en nøgle med knapper i hovedet, så “stikker” nøglen typisk ud som en normal nøgle. Her kan vi lave en ny nøgle med flip, så nøglen ligger beskyttet langs fjernbetjeningen og på den måde ikke stikker hul i lommen o. lign.

Nøgletype med flip funktion

Bilnøgler med flipfunktion er blevet rigtige populære. Ønsker du en bilnøgle med flipfunktion laver vi det til dig uden problemer. Ring og hør nærmere om din nuværende bilnøgle, kan arbejdes om til en af de smarte flipnøgler.

Banenøgler

På langt de fleste nyere nøgler er selve ”nøglesværdet” skåret i baner modsat de traditionelle savtakket bilnøgler. Uanset om din bilnøgle er savtakket eller skåret i baner, kan vi altid lave en ny bilnøgle til dig.

Smartnøgler

En såkaldt smartnøgle er en nøgle uden det traditionelle nøglesværd og en smartnøgle er derfor hverken baneskåret eller takket i sværdet. En smartnøgle er fx en fjernbetjening, du stikker ned i bil-instrumentet eller blot et firkantet kort, som du kan have på dig. Vi laver selvfølgelig også alle typer af smartnøgler.

Rep nøglesæt

Da mange bilnøgler er todelte, bliver den del, hvor knapperne sidder typisk meget hurtigt slidt, fordi snavs, fedt o.lign. er med til at nedbryde plastikken.

Vi har mange reparations sæt liggende, så din nøgle kan få et nyt og flot look igen.

MC nøgler

Udover bilnøgler kan vi lave stort set alle typer af MC nøgler. Vi vil råde dig til at ringe til os først og så finder vi ud af, om vi har din MC nøgle på lager eller om den skal bestilles hjem.

Skal vi ringe dig op?