Få en ny bilnøgle med startspærre

Hos Autolåsesmed-Marschall kan vi lave en ny bilnøgle med startspærre til stort set alle typer af bilmærker og årgange. Der er dog enkelte bilmærker og årgange, hvor det er mere besværligt at udarbejde en tilsvarende bilnøgle med startspærre end andre. Derfor vil vi altid råde dig til at ringe til os på tlf.: 6013 5050 og så finder vi ud af, om vi kan hjælpe dig med en ny bilnøgle med startspærre til netop din bil.

Hvordan fungerer bilnøgler med startspærre?

Alle nye biler efter år 1993 er oftest udstyret med en bilnøgle med startspærre. I bilnøgler med startspærre sidder der en kode, som er lageret i det, der hedder transponder-chippen, som sidder inde i selve bilnøglen. Idet man stikker sin bilnøgle i tændingslåsen “spørger” bilen efter en kode i bilnøglen. Herefter ”videregiver” transponderen koden til bilen, som lokaliserer, hvorvidt koden er identisk med den, der sidder i bilen. Hvis det er tilfældet, gives der adgang til at starte bilen.

Vi har det nyeste og bedste udstyr på markedet

Hos Autolåsesmed-Marschall går vi meget op i, at kunne tilbyde vores kunder den nyeste teknik indenfor biler, bilnøgler og diverse. Grunden til at vi bl.a. kan tilbyde vores kunder en bilnøgle med startspærre til stort set alle typer af biler og årgange, hænger sammen med, at vi hele tiden er ”up to date” med de nyeste teknikker og indkøber de smarteste maskiner. Hos Autolåsesmed-Marschall sørger vi for at uddanne vores autolåsesmede løbende rundt omkring i verden, så vi konstant er foran og de bedste på vores felt.

Stop biltyven – Få bilnøgle med startspærre

bilnøgle med startspærreEn af de vigtigste grunde til at anskaffe sig en bilnøgle med startspærre er, at man derved besværliggøre arbejdet for en potentiel biltyv, der forsøger at stjæle bilen. Mange biltyve går målrettet efter de biler, som ikke er tyverisikret i nævneværdig grad, og derfor kan det godt betale sig at få en bilnøgle med startspærre.

Man undgår besværet med forsikring, politianmeldelse og anskaffelse af en ny bil, hvis ikke en biltyv kan få succes med at stjæle den nuværende bil. For at undgå dette er en bilnøgle med startspærre et udmærket middel. En bilnøgle med startspærre er en biltyvens værste fjender, så det kan næsten kun gå for langsomt med at få sikret din bil på denne måde.

Du er velkommen til at kontakte os med det samme, så vi kan give dig et til uforpligtende tilbud på en bilnøgle med startspærre. Det er nemt at gøre det svært for biltyven.

Skal vi ringe dig op?