Ekstra nøgle til bilen eller kopi af eksisterende bilnøgle

Det kan ikke blive nævnt ofte nok. Har du kun en enkelt bilnøgle tilbage, så er det en rigtig god ide at få bestilt en tid hos Autolåsesmed-Marshall i København, så vi kan få lavet en ekstra nøgle til bilen hurtigst muligt.

At miste sine nøgler til bilen sker typisk, når man er allermest stresset, og hvor tidspunktet er meget ubelejligt – på vej til et vigtigt møde, hen for at hente børnene i institutionen inden de lukker, eller når du har lånt bilen af din kone/mand, som måske er taget udenlandsk. Derfor kan det godt betale sig at få lavet en ekstra nøgle til bilen, så man altid kan komme ind i sin bil – uanset hvor din partners måtte befinde sig med sin bilnøgle.

Dumt at dele nøgle til den samme bil

ekstra-noegle-til-bil-autolaasesmedmarschall (1)Det er ALTID det mest optimale og besparende at have en ekstra bilnøgle til din bil liggende derhjemme. Hvis I samtidig er to eller flere om at dele bilen, kan det altid klart anbefales at alle parter har hver deres nøgle til bilen, så der altid vil være adgang til en ekstra nøgle til bilen. Hvem har fx ikke prøvet at tage af sted med en bilnøgle, som den anden skal bruge og regner med ligger det aftalte sted, men som vedkommende så render rundt med i lommen?

Hvis der ikke findes en ekstra bilnøgle i hjemmet, kan det betyde spild af tid og unødige skænderier. Det er nemt og hurtigt at få lavet en ekstranøgle til sin bil, så der er ingen grund til at udskyde det for længe.

Smider du den sidste bilnøgle væk, kan det blive dyrt

Hos Autolåsesmeden i København anbefaler vi altid bilejere at være i besiddelse af en ekstra bilnøgle. Ikke blot fordi det kan spare dig for en masse dyrebar tid og unødvendige frustrationer. Men særligt fordi, det kan være temmelig omkostningsfuldt at miste den sidste nøgle til bilen. Kom derfor en mistet bilnøgle i forkøbet og få lavet en ekstra nøgle til din bil, så du altid har en ekstra bilnøgle, som du kan suse hjem og hente. Hos Autolåsesmeden i København laver vi en kopi af din bilnøgle imens, du venter.

Er uheldet ude og den sidste bilnøgle er forsvundet?

ekstra-noegle-til-bil-2-AutolaasesmedM (1)I tilfælde af at du har mistet den sidste eksisterende bilnøgle, og der ikke er nogen ekstra nøgle til bilen at opspore noget steds, så fortvivl ej. Hos Autolåsesmeden i København hjælper vi dig med en ny nøgle til bilen – også selvom du har mistet den sidste bilnøgle, der hører til din bil. Med de nyeste maskiner og værktøjer er du garanteret, at din nye ekstra nøgle til bilen kommer til at passe perfekt til låsene på din bil.

Ring til Autolåsesmed-Marshall, hvis du vil have en pris på, hvad det vil koste os at producere helt nye bilnøgler, når den sidste eksisterende bilnøgle er gået tabt eller prisen på, hvad det vil koste at lave en eller flere kopier af din eksisterende bilnøgle. Vi er med garanti de billigste, og tilbyder også prisgaranti.

Vi fører produkter til langt de fleste mærker og årgange, så vi kan hjælpe dig med hurtigt og nemt at få lavet en ekstra nøgle til din bil, næsten uanset hvilken bil, du kører i.

Uanset behovet skal vi nok få dig ud at køre hurtigst muligt igen. Kontakt os i dag, så vi kan lave en ekstranøgle til din bil med det samme.

Skal vi ringe dig op?