Fået stjålet din bilnøgle? Vi tilbyder døgnservice

Autolåsesmed med døgnvagt 24/7

Vi er en af de få autolåsesmede i Danmark, som kan tilbyde vores kunder en autolåsesmed med døgnvagt. Hvilket vi er rigtig glade for. Selvom du har mistet din bilnøgle uden for normal arbejdstid, har du ikke mindre ret til at få den hjælp, du har brug for. Vi er en døgnservice, der bestræber os på at være på pletten inden for 30 minutter i københavnsområdet.

Bilnøgler døgnet rundt

Hvis du er kommet i en situation, hvor du ikke kan vente med at få lavet en ny bilnøgle og ikke har muligheden for at komme til os – så kommer vores døgnservice gerne ud til dig og laver det hele. Ring til os og hør nærmere 6013 5050. Så aftaler vi pris og sted inden, vi kommer ud til dig.

Eksperter i oplukning af biler

Hos Autolåsesmed-Marschall laver vi primært bilnøgler – også bilnøgler, hvor den sidste nøgle til bilen er forsvundet. Derfor har vi også stor ekspertise i at låse biler op uden, at der eksisterer en bilnøgle. Hvis du derfor har smækket din bilnøgle inde i bilen, kommer vores døgnvagt uanset tidspunkt på døgnet ud og hjælper dig ind i bilen igen.

Vi laver næsten alle typer af bilnøgler døgnet rundt.

Er bilnøglerne eller husnøglerne blevet stjålet ?

Vi kan hjælpe dig med både nye bilnøgler, omkodning af husnøglerne og oplukning. Autolåsesmed-Marschall er en del af Københavns Låsesmed, så uanset om det er dine husnøgler, dine bilnøgler eller hele nøglebundet, der er blevet væk eller stjålet, er vores døgnservice klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

Lokal døgnvagt

Vi giver vores kunder den bedste og hurtigste service, fordi vi både er en autolåsesmed, der dækker lokalt og bredt med flere afdelinger og ansatte og tilbyder en døgnservice, der står til rådighed 24/7.

Skal vi ringe dig op?