Biloplukning

Her får du hjælp til at låse din bil op

Det er de færreste, der kan sige sig fri fra at have glemt, mistet, knækket, fået stjålet eller på anden vis oplevet problemer med forsvundne bilnøgler.

Hvis uheldet skulle ske, og nøglerne til din bil af den ene eller den anden årsag er bortkommet, og du derfor har brug for en biloplukning og hjælp til at låse din bil op, er du altid mere end velkommen til at ringe til os:

Hos Autolåsesmed-Marschall kører vi ud med hjælp til biloplukning i hele København og Storkøbenhavn. Og uanset hvornår på døgnet, du har mistet dine bilnøgler, og får brug for hjælp til at låse din bil op, er vi på pletten. Vi er nemlig en autolåsesmed, der tilbyder vores kunder døgnservice. I tilfælde af at du får brug for hjælp til en biloplukning, er vi typisk ikke længere væk end ca. 30 minutter.

Hos Autolåsesmed-Marschall er den gode service i højsæde. Vi bestræber os derfor altid på at servicere vores kunder så professionelt, effektivt og hurtigt, som det er muligt – uanset hvor kompleks og omfattende en forestående biloplukning eksempelvis måtte være

Proceduren for hjælp til biloplukning afhænger af bilens alder

Der findes mange forskellige biltyper og årgange, hvortil der er forskellige fremgangsmåder i forhold til at låse en bil op. Hvor det for nogle typer og årgange af biler er forholdsvis lige til at lave en biloplukning, er det for andre typer og årgange af biler mere besværligt at lave en biloplukning. Jo ældre bilen er jo nemmere er den typisk at låse op. Og omvendt er det blevet mere og mere komplekst at låse de nyere biler op, fordi bilproducenterne konstant udvikler nye måde at tyverisikre bilen på.

Forskellige indgangsvinkler til at låse din bil op

Der er forskellige metoder til at yde hjælp til en biloplukning. Hos Autolåsesmed-Marschall hjælper vi med at låse din bil op ved fx at dirke låsen op eller tvinge noget værktøj ind mellem bilens dør og bilens karos.

Når vi ankommer hos dig med henblik på hjælp til en biloplukning, er det procedure, at du underskriver et papir, hvorpå der står, at vi ikke hæfter for eventuelle ridser i lakken eller beskadigelse af bilens interiør.

Når det så er sagt, er vi ALTID meget omhyggelige med vores arbejde og bruger værktøj, som forårsager mindst mulig skade på din bil i forbindelse med hjælp til at låse din bil op.

Prisen for en biloplukning

Ønsker du hjælp til at låse din bil op, starter vores priser for en biloplukning typisk ved 700,-. Det er dog svært at give en nøjagtig pris på hjælp til netop din oplukning. Derfor vil vi anbefale dig, at du ringer til os inden med oplysninger på din bil. På den baggrund kan vi give dig et mere fornuftigt pejlemærke i forbindelse med prisen på hjælp til oplukning af din bil.

Ring eller kom forbi Autolåsesmed-Marschall, hvis du har brug for hjælp til at låse din bil op. Hvad enten der er brug for hjælp til at låse din bil op eller om det er låsen til huset, båden, traileren, cyklen, barnevogn, postkassen osv osv., står vi klar til at yde hjælp.

Hos Autolåsesmed-Marschall er du garanteret, at vi altid prismatcher vores konkurrenter og i de fleste tilfælde bedre end det.

Skal vi ringe dig op?