IMG_4207

Reparation af Bilnøgler med fjernbetjening

  • 26. november 2015

Vi reparerer alle typer af fjernbetjeninger til biler

Er knapperne revnet/slidte eller måske faldet helt af? Så kan vi i mange tilfælde puste nyt liv i en ødelagt fjernbetjening. Spar penge og få repareret din bilnøgle.

Død fjernbetjening? Spar penge få repareret din fjernbetjente nøgle!

Reagere knapperne ikke mere? Det kan der være mange grunde til, det mest almindelig er, at batterierne er flade, så det første vi gør er at kontrollere batteriet i nøglen. Virker bilnøglen stadig ikke så skiller vi fjernbetjeningen ad og måler forbindelserne igennem, her er det typisk en knap-forbindelse som er gået i lodningen eller en modstand eller diode, som vi udskifter.

Hvis der er flere ting galt med elektronikken, så svarer det sig ikke at begynde at reparere, da omkostninger begynder at stige og kommer på højde med en helt ny nøgle med fjernbetjening.

Send et billede af din nøgle til os

Du kan starte med at sende et billede til os af din nøgle fra begge sider af. Så kan du få et prisoverslag.

Send din nøgle med posten

Kommer du langvejs fra, så kan du sende nøglen med posten. Sammen med nøglen skal du sende dine kontakt oplysninger: Navn, adresse, telefon nr, email adresse. Når vi modtager din nøgle får du en bekræftelse pr. mail, og når vi har kigget på den, så for du en opringning/e-mail med en pris på reparationen.

Skal vi ringe dig op?