Hvem er vi?

Autolåsesmed-Marschall er en del af Københavns Låsesmed, som begge er en del af Marschall Safety Group

Autolåsesmed-Marschall er en af de nye, store spillere på bil – og autonøglemarkedet.

Efter mange forespørgsler på netop bilnøgler og biloplukninger har vi nu åbnet en afdeling til fordel for vores mange glade bilejere, og vi ser frem til at udfordre vores konkurrenter på lav pris men høj service og kvalitet. Vi vil være den fortrukne låsesmed til din bil.

Vores ansatte i vores auto låsesmed er uddannet i udlandet, da de danske kursusleverandører ikke kunne stå mål med de forventninger, som vi har til os selv. Vores mål er nemlig at tilbyde vores kunder en auto låsesmed, hvor de nyeste teknikker, metoder og viden på autonøglemarkedet anvendes, så vi kan tilbyde vores kunder den bedste service på markedet.

Dertil har vi været ude på en større shoppe-tur i det store udland og vi kan nu boltre os af at være en auto låsesmed, der har de nyeste og smarteste maskiner til din bil – herunder intelligente computere til skæring af bilnøgler. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en låsesmed med forrygende god service, som ikke er set andre steder.

I vores auto låsesmed kan og vil vi det hele. Vi er:

  • En auto låsesmed, der tilbyder nye bilnøgler til langt de fleste biler og ALLE årgange
  • En auto låsesmed, der tilbyder nye bilnøgler med og uden startspærrer og fjernbetjening
  • En auto låsesmed, der laver nye bilnøgler, selvom alle de eksisterende er forsvundet
  • En auto låsesmed, der laver alle typer bilnøgler indenfor 24 timer alle ugens dage.
  • En auto låsesmed, der altid har fingeren på pulsen og holder sig opdateret på de nyeste teknikker og metoder på bil – og autonøglemarkedet.

Hos Autolåsesmed-Marschall ved vi, at bilindustrien altid er i rivende udvikling og vi agter at følge med. Derfor er vi også en auto låsesmed, der går op i at tyverisikre din bil med de bedste startspærrer og rullende koder flere steder i bilen (motor og gearkasse).

Hos Autolåsesmed-Marschall dækker vi på nuværende tidspunkt hele København og Storkøbenhavn men med tiden har vi store planer om at udvide til hele Danmark – Århus og Odense især.

Skal vi ringe dig op?